Ono što se sutra sprema u Italiji dugo će se pamtiti
Foto - EPA

Navijači AC Milana spremaju spektakl

Ono što se sutra sprema u Italiji dugo će se pamtiti

Midhat Šljivak

AC Milan nakon 11 godina ima priliku da osvoji titulu prvaka Italije.

Rossonerima je potreban samo bod u posljednjem kolu na gostovanju kod ekipe Sassuola ili eventualni kiks Intera na Meazzi protiv Sampdorije.

Međutim, u Milanu nemaju dileme da će oni podići trofej prvaka. Sve je spremno za veliko slavlje, a za igrače Rossonera put u Reggio Emiliju će biti kao domaći meč.

Očekuje se dolazak čak 18.000 navijača Milana. Kapacitet stadiona je nešto preko 21.000 i jasno je da će veliku većinu na tribinama činiti Rossoneri.

Interesantno je svakako da je čak 90.000 navijača Milana podnijelo zahtjev za ulaznice, ali samo 18.000 njih će imati priliku da pozdravi vjerovatno nove šampione Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Da je kapacitet stadiona i 100.000 vjerovatno bi bilo malo. Među navijačima italijanskog velikana vlada nezapamćeno ludilo i svi jedva čekaju da utakmica počne.

Podsjećamo, utakmica između Sassuola i Milana igra se u nedjelju od 18 sati, a u istom terminu će se na Meazzi odigrati utakmica Inter - Sampdoria nakon čega ćemo saznati ko će biti prvak Serije A.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salence
Grrrrrrrr!!!!!!!!!!Forza Milan!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi