Bruka sezone - Čitav svijet se smije nesretniku koji je promašio nemoguće

Nevjerovatno

Bruka sezone - Čitav svijet se smije nesretniku koji je promašio nemoguće

M. Šljivak

Hull i Leeds United remizirali su na MKM stadionu (0:0) u duelu 7. kola Championshipa, a što je tako gosti mogu zahvaliti igraču Tigrova Adama Traoreu, koji je imao jedan od najvećih promašaja u proteklih nekoliko godina.

Duel Hulla i Leedsa okončan je bez golova. Šansi na obje strane je bilo, ali na kraju su mreže mirovale i oba tima su osvojila po jedan bod.

Mnogo će više domaći žaliti za ispuštenim bodovima. Imali su nešto više od pola sata i igrača više jer je fudbaler Leedsa Rodon u 60. minuti dobio drugi žuti karton.

Međutim, to nisu iskoristili. Pokušali su svim silama napasti, šansu je dobio i fudbaler iz Malija Adama Traore i postigao je tragičar večeri.

Igrala se 89. minuta. Traore je dobio loptu od saigrača, bio je potpuno sam na pet metara od gola Leedsa i čitav svijet je već vidio loptu u mreži.

Oglasi

Međutim, brzo je uslijedio muk. Traore je umjesto mreže zatresao stativu i propala je nevjerovatna šansa da Hull City dođe do pobjede u ovom meču.

Promašaj Adama Traorea spada u jedan od najvećih u proteklih nekoliko godina i može se slobodno reći da je koštao svoj tim tri boda u ovom meču.

OVDJE pogledajte ovaj zaista nestvarni promašaj veznjaka Hull Cityja. Popričino se obrukao.

Hull City je nakon sedam odigranih kola zauzima šesto mjesto na tabeli s osvojenih 12 bodova.

Leeds se nakon lošeg otvaranja sezone polako budi. Velikan s Elland Roada je na devetoj poziciji s 10 bodova i ovaj tim je svakako uz Leicester favorit za ulazak u Premiership jer je sezone itekako duga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi