Adama Traore ponuđen Juventusu - za paprenu cifru!

Da li će Stara dama krenuti po sjajnog krilnog fudbalera?

Adama Traore ponuđen Juventusu - za paprenu cifru!

Menadžer Jorge Mendes je, prema pisanju portala Calciomercato.com, ponudio Juventusu mogućnost da dovede Adamu Traorea iz Wolverhamptona.

Novi trener Juventusa Andrea Pirlo je istakao da želi da njegov tim igra u formaciji 4-3-3, pa bi Adama Traore možda bio i idealna akvizicija za Staru damu.

U praksi bi Traore zamijenio Douglasa Costu koji je navodno u pregovorima sa nekolicinom klubova među kojima je i Manchester United.

Calciomercato.com tvrdi da je Traorea Juventusu ponudio menadžer Jorge Mendes koji ima odlične veze i sa Starom damom i sa Wolverhamptonom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Međutim, ukoliko Juventus i odluči krenuti po Traorea on neće biti jeftin. Cijena 24-godišnjaka koji je prošle sezone postigao šest golova i upisao 12 asistencija u dresu Wolverhamptona je čitavih 70 miliona eura.

Stara dama bi sredstva za Traoreov transfer mogla skupiti prodajom Douglasa Coste i Federica Bernardeschija. Ipak, i da skupi novac neće biti bez konkurencije jer su za Traorea navodno zainteresovani i klubovi poput Liverpoola i Manchester Cityja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti