Nisu se rastali na lijep način: Šta je Sarri rekao čelnicima Juventusa nakon što je dobio otkaz?

Trenirao ih samo jednu sezonu

Nisu se rastali na lijep način: Šta je Sarri rekao čelnicima Juventusa nakon što je dobio otkaz?

E. Čaušević

Maurizio Sarri je na kraju prošle sezone dobio otkaz na klupi Juventusa.

Sarri je na klupi Stare dame proveo samo jednu sezonu, te je dobio otkaz nakon što je klub ispao u osmini finala Lige prvaka. Čelnici Juventusa su mu uručili otkaz, a za novog trenera izabran je Andrea Pirlo.

Zanimljivo je da ovaj 61-godišnji stručnjak nije htio potpisati sporazumni raskid saradnje, te će Juventus morati u narednom periodu da mu isplati oko 11 miliona eura obeštećenja.

Iako se situacija malo smirila italijanski mediji su danas objavili šta je Sarri rekao čelnicima Stare dame na zadnjem sastanku. Očito je da mu je odluka da dobije otkaz teško pala i odlučio je Agneliju, Paraticiju i Nedvedu reći ono što misli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Odlučili ste da mi date otkaz, a dali ste mi ekipu koju je jednostavno nemoguće uigrati", navodno je rekao Sarri čelnicima Stare dame.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiki
u pravu je covjek.Igracki najlosiji Juventus u zadnjih 10 godina,a opet je sampion
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi