Na pomolu senzacionalan transfer Adema Ljajića

Slobodan je igrač

Na pomolu senzacionalan transfer Adema Ljajića

A. Čaušević

Adem Ljajić je na putu da ostvari senzacionalan transfer.

Ljajić je posljednje četiri godine karijere proveo u Bešiktašu. Sa višestrukim prvakom Turske ugovor mu je istekao ovog ljeta i sada ima slobodne papire.

Povremeni reprezentativac Srbije ima 30 godina i sigurno je daleko od završetka fudbalske karijere, ali bi eventualnim transferom mogao iznenaditi sve.

Naime, iskusni ofanzivni vezni trenira sa ekipom Novo Pazara i ne isključuje se da bude ozvaničena saradnja sa najvećim iznenađenjem dosadašnjeg dijela sezone u Srbiji.

Novi Pazar je objavio fotografije kako Ljajić trenira sa ostatkom ekipe, a kako se može vidjeti već je zadužio opremu i to sa brojem 18.

Vrlo lako bi moglo doći i do dogovora između dvije strane. Ukoliko se to desi nekadašnji član Partizana bi bio najveće pojačanje u klupskoj historiji.

Oglasi

[facebook]https://www.facebook.com/fknovipazar.zvanicna/posts/pfbid0HoH5UiUQrqQkymqyn8MToQeQS5x5SiNPXifN84Mus6Eja9kQXd8CzCqStGm8WspZl[/facebook]

Inače, Ljajić se povezivao sa povratkom u beogradskog velikana što se na kraju nije desilo pa i dalje ima slobodne papire.

Fudbaler rođen u Novom Pazaru je iz Srbije otišao još prije 12 godina kada je u transferu vrijednom 7 miliona eura potpisao za Fiorentinu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Na Apeninima je je promijenio niz klubova. Bio je član velikana poput Rome i Intera, a jedno vrijeme je igrao iz Torino kada je trener bio Siniša Mihajlović.

Inače, Novi Pazar je trenutno treći u prvenstvu Srbije, a niz od sedam uzastopnih pobjeda prekinula je Crvena zvezda trijumfom 1:2.

Top Komentari

Ecosport
A ja mislio da dolazi u FK Sarajevo...... Pošto većina tu dođe umjesto penzije ili kad su slobodni igrači.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi