FK Novi Pazar je hit sezone, a grad diše fudbalskim plućima: Fudbalerima priređen veličanstven doček

Sve generacije izašle na ulice

FK Novi Pazar je hit sezone, a grad diše fudbalskim plućima: Fudbalerima priređen veličanstven doček

H. Zilić

FK Novi Pazar je hit prvenstva u Srbiji, ali i regiji.

Pazarci igraju fenomenalan i efikasan fudbal na startu novog prvenstva.

Nakon nepotpunog desetog kola lideri su na tabeli sa 21 bodom, bod više, ali i dvije utakmice više od aktuelnog prvaka Crvene zvezde.

Novi trijumf FK Novi Pazar je osvario jučer savladavši u gostima Radnički 1923 rezultatom 1:3.

Odavno se nije desilo da je FK Novi Pazar u ovakvoj seriji rezultata što je u ovom gradu izazvalo totalnu fudbalsku ekspanziju i ludnicu.

U svakoj ulici, kafiću, na svakoj klupi, prodavnici u Novom Pazaru glavna priča su fudbaleri, a grad se sinoć odužio na sjajan način.

Oglasi

Nakon trijumfa protiv Radničkog, fudbalere i stručni štab FK Novi Pazar na ulicama grada dočekalo je više od 7.000 ljudi.

Prolamala se pjesma, oduševljenje ,bilo je i vatrometa, bakljade, na ulicama su bile sve generacije, jednostavno u ovom gradu se posljednjih dana diše fudbalskim plućima.

🔵⚪️💥☄️⭐️⚡️ NAJSPEKTAKULARNIJI DOČEK IKADA! Više od 7.000 ljudi dočekalo fudbalere Novog Pazara, naš grad ne pamti ovakve emocije❗️❗️❗️

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Monday, September 5, 2022

Ali tu nije kraj, spektakl nas tek očekuje 11. septembra kada će Novi Pazar ugostiti Crvenu zvezdu u derbiju kola, ali i dosadašnjeg dijela prvenstva i to će tek da bude ludnica.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Od prvobitnog cilja koji je bio opstanak u društvu najbolji fudbaleri Novog Pazara lagano dižu epitete, a potajno se počelo i pričati o eventualnom napadu na Evropu.

Kako god završila sezona u Novom Pazaru mogu biti ponosni na svoje fudbalere što su im priuštili trenutke slavlja i ponosa kakve grad nije odavno imao u sportskom smislu.

Top Komentari

JJRamzes
Sandzak je Bosna
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi