Adis Mulahasanović sudi meč Bratstvo - Velež

Premijerligaški sudija u Gračanici

Adis Mulahasanović sudi meč Bratstvo - Velež

M. Šljivak

Predstojećeg vikenda bit će odigrane utakmice 27. kola Prve lige Federacije BiH. 

Bitka o prvaku vodi se između mostarskog Veleža i sarajevskog Olimpika, a trenutno Rođeni imaju bod prednosti u odnosu na ekipu sa Otoke.

Svaka utakmica za mostarski klub je finalna do kraja sezone, jer eventualnim kiksom mogla bi se ispustiti prva pozicija koju mjesecima 'vreba' sarajevski tim, a Rođenima tokom vikenda predstoji teško gostovanje u Gračanici kod Bratstva.

Kako bi sve proteklo na najvišem mogućem nivou dovoljno govori potez Fudbalskog saveza Federacije BiH, koji je odlučio delegirati sudije iz Premijer lige za ovaj meč.

Tako će pravdu u Gračanici dijeliti Adis Mulahasanović iz Sarajeva sa pomoćnicima Bakovićem i Kadićem. On je ove sezone već vodio jednu utakmicu u Prvoj ligi i to prije tri sedmice kada je Velež dočekao kakanjski Rudar.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Mulahasanović je ove sezone odradio 13 utakmica u Premijer ligi. Poznat je kao sudija koji voli davati žute kartone i podijelio ih je čak 70.

Utakmica Bratstvo - Velež igra se u subotu od 17:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Plavi21
U Gračanici nema bodEva. Ciao
3 8
Horde
Hajmo braćo, riješite ovih zadnjih 4 tekme i dođite kod šampiona u ligu ;)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi