Adnan Čustović dobio otkaz u Oostendeu

Klub našao novog trenera

Adnan Čustović dobio otkaz u Oostendeu · Zvanično

E. Čaušević

Bh. stručnjak Adnan Čustović i zvanično više nije trener belgijskog Oostendea.

Čustović je početkom marta preuzeo Oostende s ciljem da izbori plasman u društvu najbolih što je to klub na kraju uspio jer je sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Odlučeno je da samo jedan klub ispada iz lige, a to je bio Waasland Beveren. Iako je Čustović uspio da ostane u ligi s Oostendeom na kraju su čelnici kluba ipak odlučili da mu se zahvale na saradnji.

Belgijski klub je večeras potvrdio da Čustović više nije trener ovog tima, a na njegovo mjesto stigao je Alexander Bessin.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"U našem novom projektu odlučili smo odabrati i novog trenera koji odgovara našem račinu rada i igranju fudbala. Zahvaljujemo se Adnanu na njegovom radu i želimo mu dosta uspjeha u budućnosti", poručili su iz kluba.

Alexander Blessin vervangt Adnan Custovic als hoofdtrainer. Blessin was de voorbije 8 jaar jeugdtrainer bij RB Leipzig: ...

Posted by KV Oostende on Sunday, June 7, 2020

Top Komentari

EdwinPol
Ovog ko toalet papir iskoriste i bace, pa kad zatreba opet...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi