Čustović ostaje bez posla?

Dolazi drugi trener u Oostende

Čustović ostaje bez posla?

Adnan Čustović u narednoj sezoni neće voditi KV Oostende, javljaju belgijski mediji.

Mostarac, koji čini i stručni štab reprezentacije BiH, preuzeo je Oostende početkom marta s ciljem da spasi klub od ispadanja, a prijevremenim prekidom sezone na kraju je u tome i uspio bez muke.

Sezona je zaključena za zelenim stoplm i kao posljednji na tabeli u niži rang je preseljen samo Waasland Beveren, međutim naš stručnjak, kako prenose tamošnji mediji, svejedno neće ostati na klupi Oostendea.

Navodno novi američki vlasnici dolaze u narednim danima u Belgiju kako bi tu odluku saopštili Čustoviću, jer već na umu imaju drugog trenera, čije se ime još drži u tajnosti.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Čustović je u minuloj sezoni vodio Oostende samo na jednoj utakmici. Na domaćem terenu je poražen od Genka rezultatom 4:2.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije