Čustović pred novim angažmanom?

Želi ga bivši klub

Čustović pred novim angažmanom?

Bh. stručnjak Adnan Čustović, po svemu sudeći, neće voditi Oostende u narednoj sezoni.

Čustović je Oostende preuzeo početkom marta sa zadatkom da spasi klub od ispadanja, a prijevremenim prekidom sezone ovaj klub na kraju je sačuvao prvoligaški status.

S obzirom da je Oostende u međuvremenu dobio nove vlasnike, pod velikim je upitnikom hoće li Mostarac i naredne sezone biti u klubu, no čini se da neće morati očajavati u slučaju da dođe do otkaza.

Mediji u Belgiji javljaju kako se za Čustovićeve usluge interesuje Mouscron, klub s čijim čelnicima ima veoma dobar odnos, ali i u kojem je kao igrač ostavio veliki trag.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

"Čustović je mnogo cijenjen u Mouscronu i ne bi bilo iznenađujuće da se vrati", navode Belgijanci.

Vrijedi podsjetiti da je Čustović uporedo angažovan i kao pomoćnik Dušana Bajevića u reprezentaciji BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi