Adnan Čustović našao novi klub?

Povezivao se i sa Sarajevom

Adnan Čustović našao novi klub?

Nekadašnji reprezentativac BiH Adnan Čustović mogao bi se uskoro vratiti trenerskom poslu.

Čustović je na odmoru od ljetos kada je dobio otkaz u Waasland Beverenu, a iako je od tada povezivan sa nekoliko klubova, uključujući i Sarajevo, sve do sada je bio bez angažmana.

Informacije iz Belgije govore kako bi se to moglo uskoro promijeniti, s obzirom da se za Čustovićeve usluge interesuje prvoligaš Oostende u kojem je na startu svoje karijere već imao priliku raditi.

Osim Čustovića, u opticaju za posao u Oostendeu su još Peter Maes, Mircea Rednic i Emilio Ferrera, a glavni uslov predsjednika Franka Dierckensa je navodno da trener bude Belgijanac ili neko ko dobro poznaje belgijsko prvenstvo.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Oostende se inače u Jupiler ligi nalazi na 14. poziciji i do kraja sezone će voditi grčevitu borbu za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi