Adnan Kovačević uskoro potpisuje, tri kluba u opticaju

Nekadašnji fudbaler Sarajeva se oprostio od Korone

Adnan Kovačević uskoro potpisuje, tri kluba u opticaju

Korona Kielce se već oprostila od elitnog ranga poljskog fudbala, a oprostila se i od nekolicine prvotimaca koji su napustili klub. Među njima je i bh. reprezentativac i nekadašnji fudbaler Sarajeva Adnan Kovačević.

Danas se na svom FB profilu i Adnan Kovačević oprostio od kluba u kojem proveo protekle tri godine.

"Tri godine koje nikada neću zaboraviti. Bila mi je čast braniti žutu i crvenu boju. Nažalost, nije se završilo onako kako smo svi željeli, ali takvi su život i fudbal. Hvala svim trenerima, igračima, ljudima iz kluba i naravno navijačima. Hvala na podršci, navijanju i uvijek dobroj atmosferi. Želim vam sve najbolje, mnogo uspjeha i brz povratak u Ekstraklasu", napisao je Kovačević.

26-godišnji bh. defanzivac iza sebe ima odličnu i efikasnu sezonu (pet golova), pa ne čudi što neće dugo čekati na novi angažman.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Nezvanično, Adnana Kovačevića žele tri kluba i to Arminia Bielefeld, koja se vraća u Bundesligu, ruski Ural i mađarski velikan Ferencvaroš.

Prema informacijama koje su sada dostupne, Adnan Kovačević bi za jedan od pomenuta tri kluba trebao potpisati najkasnije do ponedjeljka.

Top Komentari

Marciano87
Sto je najtuznije ne prodaju ga nego ide dzaba.
3 0
@dn@n
Znači nije pozitivan više na koronu. Sa srećom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi