Kovačević spreman za najneobičniji potpis u karijeri

Uskoro i pregovori

Kovačević spreman za najneobičniji potpis u karijeri

A. Čaušević

Bivši fudbaler Sarajeva i Travnika, Adnan Kovačević, već nekoliko godina pruža dobre partije u Poljskoj koje su mu omogućile i nastup u reprezentaciji BiH. 

Kovačević je od 2017. godine član ekipe Korona Kielce, a aktuelni ugovor s ovim timom mu ističe krajem mjeseca što znači da bi mogao propustiti završna kola Ekstraklase.

Međutim, u narednim danima odlični defanzivac bi mogao potpisati najneobičniji ugovor o karijeri s obzirom da bi se radilo o ugovoru dužine mjesec do kraja tekuće sezone.

Potvrdio je to i sam 26-godišnjak u razgovoru za poljske medije kazavši kako će tokom ove sedmice obaviti pregovore.

"Ove sedmice ćemo obaviti pregovore s predsjednikom vezano za anekse u ugovoru i vidjet ćemo šta će biti. Uvijek postoji mogućnost od povrede, ali kad izamđem na teren 100 % sam fokusrian na meč", rekao je Kovačević.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

"Još ne znam gdje ću igrati sljedeće sezone, ne razmišljam o tome. Maksimalno sam fokusiran na igre u Koroni", kazao je Kovačević.

Inače, Korona je trenutno u opasnoj zoni i do kraja sezone joj predstoji grčevita borba za opstanak u najjačem rangu poljskog fudbala.

Top Komentari

amarosim
Ovaj svaki dan ide,nikako da ode..
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi