31

Komentari (31)

user1685882437
Zanimljivo je da se jpš ne zna tko ga je ubio ali vi ste svi osudili sve koji su tamo bili osim Grka koji su bili većina i koji su ga vjerojatno ubili. Mašala.
Convict
Gazi gazi gazi pitare pitare
Convict - promasio si temu, pitari nisu tema, hajde jedi vnago, kako vidim i ti si teski psihicki bolesnik.
Malac
Glupane glupane glupane
saju701
Zabraniti im dolaske na gostovanje a kod kuce nek rade sta im volja ako im njihova policija dopusta.
atomskimrav
Zaista ne podrzavam nasilje ko god bio. Ova Grcka vlast, sudstvo, policija da su pametni niti jednog od uhapsenih nebi pustili. Suditi i osuditi, jer svi su oni kolektivno krivi za smrt ovog momka i sve ostalo sto se događalo.
staimaba
Nauka, posebno socijalna psihologija, tvrdi da 5% čovječanstva pripada 'zlim' i 'lošim' osobama. Većina njih se može naći među redovima najnasilnijih ultra-huligana relevantnih nogometnih klubova na svijetu. Očito, posebno mnogo ovog otpada ljudskog društva ima među takozvanim 'navijačima' BBB grupe Dinama. Ovu grupu primitivnih nasilnika koji sport koriste kao ventil za svoje ponižavajuće unutarnje fantazije o nasilju, napokon treba potpuno razbiti. Slično je s nekim srpskim klubovima i njihovim 'navijačima', koji su također u određenim 'mračnim' vremenima u Beogradu bili uključeni u politiku i kriminalne radnje!
Malac
Nisu to rvati oni su fini isto kao i ova srbadija
dsimic
Mali,ostavi se komentara,đubre si.
HBSC
Eto ti znas tko je bio ako imalo pratis znao bi da su BBB u bratskim odnosima sa Gate13 (Panathinaikos),a takodjer ako imalo pratis znao bi da je za Panathinaikos najveci i najzesci derby sa Olympiakosom i upravo sa Aekom Znaci oni jedva cekaju da se pomlate,a koliko mrze jedni druge dovoljno ti je da nadjes na internetu gdje je tijekom zenske odbojkaske utakmice ubijen navijac u grckoj.
user1676104658
Lojavi uzmi prase ispeči ga i najedi se ko gospodin
Malac
Ujo dodji ti donesi mi hihihi
Pajkan
Kad brabonjak o lovu objasnjava
user1676104658
Obrezani popuši
Patrice77
Jesu li uhapseni svi? Otkriti koliko ih je tacno sudjelovalo u ubistvu, i lijepo u grcki zatvor sve kolektivno. Ili u Srbiju, tamo bi ih vjerovatno jos ljepse docekali od samih Grka.
enko
Svi koji su se tamo pojavili a imaju zvanicnu zabranu dolaska navijaca treba da budu saucesnici u ubistvu i kao takvi osudeni.samo tako mogu biti disciplinovani.kada dobijes 4-5 godina pitacu te ja hoces li opet divljat.hoce pojedinci a u ovakvom broju nece.samo im suditi po grckim zakonima i u grckoj.
dsimic
E.Car
Ja ne znam šta se dešava sa navijačima Dinamo Zgreba!!!! Postali su gori od onih iz Beograda!!!! Umjesto da slave kako imaju uspješan klub oni idu i prave probleme po čitavoj Evropi!!! Sve privedene treba osuditi za ubistvo na 20 godina i nek leže u grčkim zatvorima!!! I ove što su pobjegli, pofatati i po kratkom postupku osuditi za ubistvo!!!!
koraj
Geni su cudo! Ovako su tukli i po logorima.
staimaba
To nema veze sa "genima" gluperdo jedna! Stekni malo obrazovanja kako ne bi umro glup.
Pa to je evropska unija, Mora se neko istaknut u toj zajednici
user1676104658
Kretenu da ti nije bilo Hrvata i Oluje imali bi barem još 3 Srebrenice zato šuti
user1676104658
Kretenu da ti nije bilo Hrvata i Oluje imali bi barem još 3 Srebrenice zato šuti
fjuri
A vi ste mazili svoje...pokri se mali
Da vam nema Bosanaca na Jadranu,svaka ljetna sezona na Jadranu bi vam propala.Zato suti!Bosanci vam pune dzepove na Jadranu.Stavi ruku na srce i priznaj ljudski!
E.Car
Kreten te napravio, upravo vam popunjavam budžet u lijepim Tucepima a vama da nije bilo 5. korpusa imali bi Srbe na 50km od Zagreba zato se poklopi. Obostrana je korist u Oluji i šteta je samo što nije trajala sve do Drine. Danas bi imali uređenu državu svih konfesija a ne ovu sa luđačkom košuljom zvanom Dejton.
user1676286668
Ko ga je ubjo dozvole borbi zatvor a ovo stoke što je ostalo svima bi ja noge polomio u koljenu i na kakav čamac i samo odvukao do granice na moru sa Hrvatima i ostavio nek čekaju pomoć.
Pajkan
Cuj slomiti noge i u camac. Da nece pobjeci trceci.
user1676286668
Kako si glup zato o imaš nadimak pajkan....da im se nove polome da zapamte dan kad su bili u grckoj
Tutumaca
Mi smo purgeri najaci smo najaci.jel tako bilo? u po atene ih zgazli,sramota policije na granici nisu zaustavljeni...
Ajax11
Sve uhapšene huligane treba na max robijanje. Svakom po 30 godina i to u grčkom zatvoru
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.