Skandalozna poruka Ognjena Vranješa nakon što je AEK izbacio Dinamo iz Lige prvaka

Objavio dva storyja na Instagramu

Skandalozna poruka Ognjena Vranješa nakon što je AEK izbacio Dinamo iz Lige prvaka

Endin Čaušević

Zagrebački Dinamo oprostio se od Lige prvaka nakon šokantne završnice utakmice u Atini u kojoj je AEK golovima iz sudijske nadoknade došao do 2:2 i plasmana u play-off. Ovaj meč pratio je i bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ koji se po završetku utakmice oglasio na Instagramu sa zanimljivim storyjima.

AEK je imao prednost od 2:1 iz prve utakmice s Maksimira i očekivalo se da će grčki klub bez problema privesti ovaj dvomeč kraju, no Dinamo je sve šokirao odličnom predstavom u Atini.

Naravno, atmosfera je bila paklena zbog svih dešavanja iz prethodne dvije sedmice i okršaja navijača dva kluba u kojima je ubijen navijač AEK-a, a to su u Atini itekako zamjerili članovima zagrebačkog kluba.

No, Dinamo je odlično igrao i šokirao domaće jer je nakon 65 minuta igre vodio sa 2:0 i imao je plasman u play-off. Modri su izdržali sve do sudijske nadoknade, a onda su doživjeli potpuni potop.

AEK je na 1:2 smanjio u 92. minuti golom Arauja, a u desetoj minuti nadoknade totalni haos. AEK je dobio penal, a Livaković je uspio da odbrani udarac Garcije, no na odbijenu loptu natrčao je niko drugi do Domagoj Vida i pogodio za konačnih 2:2.

Oglasi

Grčki klub je tako s ukupnih 3:2 prošao u play-off, a nakon meča nastalo je slavlje i totalna ludnica. Ovaj meč pratio je i bivši bh. reprezentativac Ognjen Vranješ koji je nekada igrao za AEK.

Zna se koliko je Vranješ vezan za AEK i da ima odličan odnos s navijačima ovog kluba, a to je pokazao i kada se oglasio nakon nemilih scena u Atini 7. avgusta.

Vranješ nije mogao da izdrži ni večeras, a ponovo je storyjima na Instagramu izazvao veliku pažnju. Prvo je objavio fotografiju dukserice s znakom navijača AEK-a i skandaloznom porukom: "Siluj".

Opis nije dostupan.

Nakon toga Vranješ je objavio još jednu fotografiju u majici tog kluba kako slavi pobjedu nad Dinamom i plasman u play-off.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Opis nije dostupan.

Inače, bivši bh. reprezentativac je trenutno slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s turskim Hataysporom gdje je proveo proteklu sezonu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Nije on loš igrač, samo je jako loše odgojen
10 0
Velezmostar32
Koji mentol propao igrac i ovako ove objave da se malo pise o njemu hahaha
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti