22

Komentari (22)

Grohot
user1599499530
Srbo prvo skoci pa reci hop
Zaccheroni
Haj kometiraj avaz i politiku. Ovo je velez i ovo je sport. Cuj Srbo?!
Vrbaski
Provokator obični, nije Veležovac100%
user1599499530
Sta se vi vrijedate srbo nego sta je ?????
Srbo ili kaurin ili đikan, na kraj krajeva postoji srpsko ime Srbo, sta se tu onda ima ko vrijedjati zbog toga.
Arnel925
Bojim se ovakvi komentara. Napalili su se pravo Grci. Belaj. Velež samo treba da parkira autobus ispred gola.
crni1000
Ja se ne plasim, Velez sa samopouzdanjem i onim trcanjem moze I tamo da ih dobije!!!
King_Kenny
...kakvi crni autobusi...to je recept za primanje 5 komada...samo otvoreno i bez straha,forsirati kontre jer ce oni vise napadati,znaci potrebni su brzi igraci po krilima i u napadu...ukratko receno,igrati kao i u prvoj utakmici,pokazati m*da i sto vise trcati i pokrivati prostor.
rodjak
NECE SUTRA MILOJEVICZNATI STA IH JE SNASLO KAD FEDJA UPREGNE SVOJU LAHKU KONJICU I OPALI PRESING PO CITAVOM TERENU HEHE
kukuruz
Ako Bog da nećemo
velez mo
Bez Respekta,samo jako,mi smo vec pobjednici kako god zavrsilo.Kao prvo veliko hvala nasem Semsi i ljudima oko njega koji su doprinjeli da nam se vrati nas Velež kakvog smo i naucili gledati,sa Feđeom smo vratili nasu prepoznatljivu igru koja nas je decenijama krasila,vratili smo Postovanje,Respekt i Ponos svih nas navijaca Veleza,2015 su mi suze same krenule kas smo bili pred gasenjem,pred jednom velikom rupom samo je trebalo da nas gurnu u nju i da izbrisemo jedno stoljece postojanja,jos jednom VELIKO HVALA VAM ZA SVE,JER NAMA VELEŽ JE KAO DJETE,KAO CLAN PORODICE
velez mo
Najveca sarisfakcija nasim igracima,Mehi,Haretu,Edi,Omaru i ostalim treba biti ova utakmica jer sutra sa dobrom igrom 200 posto angazmana su njima otvorena vrata velikih klubova,ovo je puno veci level,onda vise nece vrjediti 500 hiljada,nego milion,milion i po,zato momci pamet u glavu,iskljucite tribine i atmosveru iz glave i jako kako mozete i kako znate,bez treme i respekta,imam i info da bi oko 100-150 nasih sretnika moglo biti na tribinama,Samo jako ucinite nas sutra ponosnim,i da slavimo kako samo mi znamo
saju701
Vladane razumijem te u strahu su velike oci jer ti se drma stolica ako Aek ispadne. Velez nema sta izgubiti i samim tim je u velikoj prednosti a na vama je da pokazete tu moc o kojoj trkeljate. Ajmo Rodjeni!
King_Kenny
...ma nikakva ekipa i nikakav trener,ovo samo treba otvoreno i napadacki igrati bez straha kao sto su i u prvoj utakmici i hladno ih se moze dobiti i u gostima.
Tomas_Danijel
Upamti ovaj svoj komentar, pa se osvrni na njega sutra poslije 22h.. Čisto da vidiš da nikakvu ekipu nazivaš ekipom koja je skuplja od naše kompletne lige... Domaća utakmica je jedno, a gostujuće utakmice pogotovo kod nas na balkanu su drugo.. Sportskibpozdrav kralju keni
velez mo
Tomas Danijel,Ovako realno si u pravu,ali tradicije su da se ruse,sto bi se narodski reklo imamo i mi konja za trku,realno Velez je nivo iznad nase lige to nije moje subjektivno misljenje nego misljenje stucnjaka,mislim da sutra mozemo izvuci remi,ali kazem samo ako trema ucini svoje moze biti i drugacije,ali potencijala sigurno imamo i da cemo odigrati 100 posto hocemo,pa za sta ce biti dovoljno vidicemo,motivacije sigurno nece nedostajati
Tomas_Danijel
Ne ne, ja ne kažem i nisam rekao da je Velež loša ekipa, nego da je jedno igrati kod kuće pred svojim ljudima, a drugo je biti ostavljen samom sebi pred tuđim navijačima.. Htjeli mi to priznati ili ne, navijači na domaćim terenima su ono što iz naših klubova 110% snage izvlači, ono što će biti najveći problem jeste samo ta trema u Grčkoj i tjt, nadam se da će moći izdržati, ali stvarno jedan težak težak ih meč čeka. Srećno Rođeni !!!
Vrbaski
Ma nije istina, igrao sam i sam fudbal i čak mi je bilo draže igrati na strani, upali se nekakav inat i jednostavno gineš na terenu.
samoLagano
Samo sa pobjednickim stavom odigrat momci, oni ce se opet povuci ako napadnete HRABRE SRECA PRATI!!!
Sanin_Mostar
Mozda i ti vidis sutra drugi Velez pa te opet iznenadi jel tako Duda :)
Kiss
Tako je bio uvjeren i u prvoj utakmici pa je Velež dobio,sutra neriješeno i taman ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.