Kad su dvije "bombe" shvatile šta radi očajni dečko pored njih, odmah su napravile (ne)očekivano

Scena sa Afričkog kupa nacija

Kad su dvije "bombe" shvatile šta radi očajni dečko pored njih, odmah su napravile (ne)očekivano

Admin Čaušević

Afrički kup nacija je posebno interesantan zbog dešavanja na tribinama jer pristalice učesnika turnira biraju zaista zanimljiva izdanja uz nadu da donesu sreću svojoj reprezentaciji. Ipak, na startu grupne faze ovogodišnjeg izdanja prvenstva Afrike jedna druga scena je privukla pažnju.

Na utakmici reprezetnacija Zelenotrske republike i Gane dvije navijačice su bile glavna atrakcija na tribini, prvenstvo zbog svog izgleda.

Duga kovrđava kosa, bujne grudi, atraktivan outfit su automatski mamac za publiku i odličan način za ometanje muške publike. 

Upravo to su uradile, slučajno ili ne, dvije navijačice Gane koje su odlučile zajedno doći na utakmicu u Abidjanu.

Pojedini muškarci nisu uspjeli da se suzdrže u njihovom društvu, a jedan dečko doslovno nije skidao pogled. 

Oglasi

U jednom trenutku se uhvatio za glavu dok je mjerkao djevojku pored sebi i djelovalo je kao da je izgubio tlo pod nogama.

Djevojka pored ga je i primjetila kako je mjerka i čini se da joj to nije smetalo, dok njena drugarica nije odlučila da ustane.

Poslije toga je i muškarac iznad njih počeo da mjerka navijačice koje su očigledno privukle i pažnju kamermana. 

Nakon što su shvatile šta se događa one su ustale te su odlučile promijeniti mjesto na tribini kako bi izazvali dodatne neugodnosti.

Inače, one kao i ostali navijači Gane su meč protiv Zelenortske republike napustili tužna lica pošto su Crne zvijezde poražene sa 1:2.

Gana ima još šansi za prolazak u osminu finala turnira, da bi to uradili morat će pod svaku cijenu u posljednjem kolu pobijediti Mozambik.

Top Komentari

Nije.bitno
Koja vijest hbt
0 0
user1676286668
Čauš ti si izgorio ko šibica druže daj da ti nadjemo sta da radiš da skinem mrak sa ociju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi