Agent negirao sve do danas: Miralem Pjanić je nuđen u još jednoj razmjeni
Foto - EPA

Chelsea nije prihvatio dogovor

Agent negirao sve do danas: Miralem Pjanić je nuđen u još jednoj razmjeni

Midhat Šljivak

Miralem Pjanić postao je novi fudbaler Barcelone.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je u razmjeni Juventusa i Barce postao novi član katalonskog tima, a italijanski prvak je dobio Arthura Mela.

Pjanić se povezivao često sa PSG-om i Chelseajem, ali on je na kraju pristao da ode u Barcelonu i druge opcije nije želio da razmatra.

Bivši trener Stare dame Maurizio Sarri silno je želio Jorginha iz Chelseaja. Rukovodstvo Juventusa mu je željelo ispuniti želju , ali Chelsea je odbio zamjenu Pjanić Jorginho.

Potvrdio je to agent italijanskog fudbalera Joao Santos za Rai. Iako je ranije negirao povezanost svog klijenta sa Starom damom, danas je ipak odlučio da prizna da je ponuda postojala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Juventus je ponudio razmjenu za Miralema Pjanića. Chelsea je to odbio. Sportski direktor Fabio Paratici me nije nazvao, ali ako me pitate da li bi Jorginho otišao u Juventus, vjerujem da bi", rekao je Santos.

Jorginho je za sada ostao u Chelseaju sa kojim ima još tri godine ugovora.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

felix__27
Zajbao se Celzi Pjana je za ovog Maestro❗
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti