Agent potvrdio: Pjaca ostaje u Fiorentini

Odbacio navode o odlasku u januaru

Agent potvrdio: Pjaca ostaje u Fiorentini

Agent hrvatskog fudbalera Marka Pjace Marko Naletilić poručio je u razgovoru za Violanew.com da njegov klijent neće napustiti Fiorentinu u januaru. 

Podsjetimo, Pjaca je prošlog ljeta stigao u Fiorentinu na posudbu iz Juventusa, a obzirom da Stara dama nije zadovoljna njegovim napretkom, planirala ga je poslati u Fulham u drugom dijelu sezone.

Ipak, Naletilić odbacuje ove navode.

"U ovom trenutku nema šanse da će Pjaca napustiti Fiorentinu u janauru. Za sada se stvari ne odvijaju kako smo se nadali i priželjkivali, ali Marko ima vjeru da je ovo trenutno klub za njega, a osim toga ima i dobar odnos sa trenerom Piolijem", kaže Naletilić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Marko je vrlo zadovoljan kako se snašao u Firenci i kako ga je svlačionica primila. Učinio je sve prošlog ljeta da dođe u Fiorentinu. Mnogi klubovi su me zvali u proteklim sedmicama, ali nismo dobili nijednu zvaničnu ponudu".

Podsjetimo, Pjaca je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 16 utakmica u Seriji A te je postigao jedan gol uz jednu asistenciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi