Agent: Zašto Italija ne želi pozvati Giovinca?

Zanimljiva izjava agenta

Agent: Zašto Italija ne želi pozvati Giovinca?

Eldar Ganibegović

Agent nekadašnjeg igrača Juventusa Sebastiana Giovinca, koji trenutno nastupa u MLS-u za Toronto FC, tvrdi kako je apsurdno to što njegov igrač nije dobio pozivu u reprezentaciju Italije.

Giampiero Ventura je objavio spisak igrača na koje računa za predstojeće utakmice protiv Španije i Izraela, međutim na spisku nema Giovinca, pa se zbog toga oglasio njegov agent, koji je razočaran zbog toga.

"Istina je da stvari idu odlično, ali Giovinco nije novina", rekao je agent igrača za Tuttomercatowev, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"U posljednje dvije i po godine postigao je preko 60 pogodaka, izvanredna statistika bez obzira na konkurenciju. Apsurdno je to što nije dobio poziv u reprezentaciju. Velika je šteta što ovako kvalitetan igrač nije pozvan. Nije mi jasno zašto poziv dobiju igrači koji griju klupu u svojim klubovima, a ovakvi ne, ali na veliku žalost, priča je u posljednje vrijeme uvijek ista."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi