Aguero je sve dogovorio, ali sada čeka odluku Messija

Ne želi potpisati prije Messijeve odluke

Aguero je sve dogovorio, ali sada čeka odluku Messija

E. Škorić

Sergio Aguero dogovorio je sve s Barcelonom, no još uvijek ne želi da potpiše.

Iskusni argentinski napadač ovog ljeta je postao slobodan igrač i već ranije je najavio odlazak iz Manchestera. U ponedjeljak bi trebao obaviti ljekarske preglede u Barceloni, ali neće potpisati dok konačnu odluku ne donese Lionel Messi.

Aguero zbog Messija želi igrati u Barceloni, ali sve bi moglo propasti ukoliko njegov zemljak odbije da produži saradnju s Kataloncima.

Aguero je sve dogovorio, ali inzistira da službeno finalizira transfer u Barcelonu tek kada bude jasno da njegov prijatelj Messi ostaje na Camp Nou.

Predsjednik Barcelone Joan Laporta rekao je da pregovori o novom Messijevom ugovoru teku dobro, ali još nije postignut dogovor, mada je sve izvjesnije da će Messi ostati član Barcelone.

U međuvremenu, Aguero ostavlja mogućnost drugim klubovima da ga pokušaju dovesti prije nego zvanično postane član Barce.

Navodno je Aguero pristao na ugovor s Barcelonom do ljeta 2024. godine, a prije odlaska u Englesku nastupao je za Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa Cityjem je osvojio pet titula, FA kup, Community Shield tri puta, Liga kup čak šest kupa, a ima priliku u subotu u Portu osvojiti i Ligu prvaka. Podsjećanja radi, City se za trofej bori protiv Chelseaja u večerašnjem finalu na stadionu Dragao u Portu.

MOZZART kladionica nudi zaista bogatu ponudu za večerašnje finale, a kvote možete pogledati OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VD24
Pa nije Messi Bog neuzubillah pa da ga ceka cccccc
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi