23

Komentari (23)

Tas14
Jedi i igrač koji je dostojan Sarajeva u špicu je Irfan Hadžić!
sipopugaloma
Dovesti Nikolu Komazeca !
starigrad
Komazec pravo rješenje
starigrad
Samo lagani i i ozbiljno
Adohordas
Vjerovatno je već danas, Hadžić sa svojim saradnicima krenuo u potragu za klasnim napadačkim pojačanjem pred kojim će biti veliki izazov .......haha ne mogu da vjerujem kakvo je vrijeme doslo da mediji i traze igrace,trenere itd a i otkaze im dijeli...kako god Ahmo je za penzije ljudi ili neka bar dodje pomoci nasem Jedinstvu iz krajine da udje u premijer ligu nisu od 2008...Hvala Ahmi za sve ali nije vise to to...ok za nase lige i moze nesto odigrati ali za Evrope nula bodova
ryan.giggs
Beganoviću, ti se možeš sad povrijediti niz stepenice, nema veze epidemiološka situacija veze s tim.
pjanke.sa
Ja citam i ne vjerujem, pa dva puta, pa tri puta. A valjda je mislio gdje nisu dugo igrali zbog epidemije, ali valja to i napisati da se shvati. Nije lako hehe
Zeleni_zub
bogami @pjanke.sa neko i bukvar za drugi osnovne tri puta čita pa ne shvati... nije lako baš.
Zulfikar
Dovedite Dzeku.
tm87__
Zulfikar
Zar ne druze isti vrag igrao za bordo romaniste pardon ili pak za bordo pite.
pjanke.sa
Ima par devetki koje mozemo kupiti u nasoj ligi, Nedim Hadzic itd...
nedoni46
Zagor
Sto ne? Jest se prosuo i poletio za ino.(parama) karijerom ali svak,valjda,ima pravo na gresku. Mislim da bi nam on legao kao dobra zamjena Handzicu ako ne i da bude prvi napadac. Jbg. Mlad je tad bas bio a i slusao je roditelje previse ako se imalo promjenio sto se toga tice ja bi ga doveo definitivno.
pjanke.sa
@nedoni46 sto bolan, pa drugacije igra igrac u prosjecnom timu i u kompaktnom timu kao sto je nas sampion
nedoni46
@pjanke.sa taj frajer voli sarajevo ko ja zelju, sjeti se tekme sa zrinjskim kod nas 1:2 kad smo izgubili, on sansu imao u 90+ za 2:2, ruku dajem da je namjerno promasio... poslije su bile i price da je momak manijak, voli zelju al nisu mu dali priliku sta li...
Adohordas
Haha momak nema kvalitet za Sarajevo i to je to,jestel vi normalni sta pisete,gdje ces sa Hadzicem tim u Evropi igrat???? Dobijes onako seltik pa ovaj bi se samo odbijao od njihove igrace...ps da bezveze ne diskutujemo ,treba po meni probati dovesti ili Irfana Hadzica ili iz Olimpije Ivanovica.
SarajevoFC
Realan i argumentovan komentar. Merso je vec usao u legendu i tu ce i ostati a vrijeme je da ga u timu zamijeni neko drugi. Ne sumnjam da ce Hadzija odraditi dobar posao i dovesti dostojnu zamjenu. Ima ko davati golove, tu nema brige :) Mersi svakako brz oporavak i sve najbolje.
Zaštita Identiteta
Iskreno imaju dva špica, oba su beskorisna, al ostatak lige je još veći **** pa onda nije neka boljka. Merso skoro da je i prestao igrati prošle godine, a Handžić je taman za hrvanje sa stoperima kad se ubacuju lopte sa strane... al što se fudbala tiče u kontekstu Evrope šta god da dovedu pojačanje im je.
rabodimis
Samo ti svoj pos'o gledaj.. E cuj beskorisni.. XD
Zaštita Identiteta
Ma druže sretno vama, šta da ti kažem, al pozicije lijevog beka i špica su vas koštale Evrope ove godine... razmišljaj malo logično, na stranu dominacija u PL ako to budete ciljali pregaziće vas kroz godinu-dvije 5 drugih ekipa (a jbg fakat ste u PL značajno jači od većine trenutnih ekipa, malo besparica, malo korona, al na tabeli ima neka razlika). Eh sad, ako hoćeš da izbaciš Celtic onda ne možeš ove dvije letve imati na špicu, a pogotovo ti na beku ne mogu biti Pidro/Salčin. Ja vama to pišem evo 3 mjeseca, vi lupate minuse... šta ću vam kad ste zatucano slijepi. Da mom Želji fale 1 il 2 čovjeka za Evropu a ne 6-7 tamo bih ja ovo pisao, al tako je kako je.
BordoBijeli1946
Pa igramo bez njega zadnjih 5 utakmica i silujemo sve redom. N E Z A U S T A V LJ I V I
user1596870987
Kad imas love mozes sta hoces
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.