Ajaxov gostujući dres za novu sezonu oduševio fudbalski svijet

Odličan dizajn

Ajaxov gostujući dres za novu sezonu oduševio fudbalski svijet

E. Čaušević
Teme:

Prvak Holandije ekipa Ajaxa ove sezone bila je na korak od velike senzacije u Ligi prvaka.

Ajax je u Holandiji uspio da dođe do duple krune, a samo sekunde su ovaj tim dijelile od plasmana u finale Lige prvaka. Međutim, u revanšu polufinala Tottenham je uspio golom u posljednjim sekundama da izbaci najprijatnije iznenađenje Lige prvaka ove sezone.

Ipak, u Ajaxu se već spremaju lagano za novu sezonu jer je pred njima dosta posla. Svjesni su da će ostati bez većine prvotimaca koji su ove sezone oduševili sve svojim igrama.

No, pripreme za novu sezonu već su počele predstavljanjem novih dresova. Gostujuća garnitura je tek promovisana, a dizajn i boje dresa su oduševile fudbalsku javnost.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi