14

Komentari (14)

Ecosport
Pitanje je koliko će Drina doprinijeti, pa bi valjalo dovesti ili promovisati još nekog dobrog U21 igrača. Drina je protiv Sarajeva bio solidan, ali je imao sreću što je Sarajevo na sredini bilo loše tako da nije imao nekog posla. Nije se ni igralo preko njega tako da nije imao posebnog uticaja na igru Veleža. U sat vremena je imao nekoliko dodira sa loptom i to je to. I jedan žuti karton nakon loše procjene. Ali dobro, treba mu se dati šansa, treba ostati na zemlji i jako raditi.
Ecosport
@shzlo pojma ti nemaš. Ne treba momka nakon jedne utakmice dizati u nebesa. Tako je i Radovac poletio u Sarajevu, pa propo preko noći i tek se dozvo u Veležu. Solidno odigro i to je to. I to je super za juniora.
rodjak
Drinu smo okrenuli da utice u Neretvu,bravo mali,samo nemoj sad pohasiti da si glavna faca i s****ti sam sebe.Nista jos nisi uradio, jos si u pelenama,prvo trebas poceti puzati,pa poceti hodati pa onda trcati,a za sve to ti trebaju ozbiljan pristup treninzima i obavezama kluba i sportski zivot.Ima nagovjestaja da mozes postati ozbiljan fudbaler ali ako se u pelenama pocnes za****vati nikad neces poceti trcati.Zato pamet u glavu(ovo vazi za sve mlade igrace) samo rad,ozbiljnost,sportski zivot,rad i opet rad sportski zivot,ozbiljnost ,rad... a ostalo ce doci i nikad ne zaboravi ciji dres nosis ,jer taj dres ko god nosi ima privilegiju sto ga nosi i mora ga postovati maksimalno.MUSVDG
Ljacmu1
Nije prvi put da Sarajevo otpiše svog perspektivnog igrača... a dovode polovne igrače za velike pare.
Zaccheroni
Boze zdravlja i mislim da ce "mali" biti dominantan na sredini terena u PL. Tvrdo pakovanje!!! :))
Brazuka
Bravo i za trenera što stavi dijete.
Klackalica
Pa nije imao izbora. Ubacivao ih je on i ranije, pa ih vadio nakon 20 minuta i sramotio.
pjanke.sa
Klackalica. Ne seri.
Klackalica
Nemoj zaebavat, zar nije tako? Pa skoro svako kolo je onog malca vadio nakon 20 minuta, svi ga prozivali..i sad se potrefilo da je ovaj momak dobro odigro i odma bravo treneru. Nemoj zezat
pjanke.sa
Ja samo govorim o tvom komentaru da ih je brukao. Sve je to dogovor u svlacionici i ta djeca nisu mogla da odgovore onome sto Fedja trazi od njih. Velez nije bio spreman na to pravilo ali su se i oni prilagodili i treba vremena za sve. Mislim da je to pravilo jedno od rijetkih dobrih stvari sto je ovaj sastav Saveza uradio.
Ljacmu1
Jedini malac kojeg je planski rano izveo je bio Hajdarević protiv Sarajeva ljetos. Džankovića je nekoliko puta izveo jer je zbog ovog pravila morao igrat tek oporavljen, pa da vidi dokle će izdržati. Dejanović je npr. nekoliko utakmica čitavih igrao, a Drina je dobio priliku kada je struka procijenila da je spreman, što je i opravdao.
Kiss
Bravo mali samo treniraj jako,trud će se isplatiti
velez mo
Mali ce biti pravi kad prođe pripreme sa ekipom za proljetni dio,zna lopte
user1604155860
Eto gdje Sarajevo i Zeljo prave velike greske dovode polovne igrace a svoju djecu pustaju da igraju u drugim klubovima.Vjerovatno od svoje djece pri sklapanju ugovora nemogu uzimati provizije.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.