Ako Florentino Perez bude slušao navijače Reala odustat će od nenormalne ponude za Paula Pogbu

Navijači su rekli 'ne'

Ako Florentino Perez bude slušao navijače Reala odustat će od nenormalne ponude za Paula Pogbu

Jučer je The Sun objavio informaciju kako je Real Madrid spreman poslati novu, do sada najbolju ponudu, za prvu zvijezdu Manchester Uniteda Paula Pogbu.

Kao što smo jučer i pisali, Madriđani su spremni u Manchester poslati čak četiri prvotimca samo kako bi u suprotnom pravcu krenuo sjajni francuski veznjak.

Florentino Perez bi dakle žrtvovao Jamesa Rodrigueza, Brahima Diasa, Lucasa Vazqueza i Martina Odegaarda.

Poznati madridski list Marca nakon ove informacije objavio je anketu u kojoj pitaju navijače Reala je li ova ponuda dobra za klub.

Odgovor je bio možemo slobodno reći očekivan - čak 85 posto glasača reklo je 'ne', a samo 15 posto 'da'.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dakle, jasno je da navijači kraljevskog tima ipak ne cijene toliko Pogbu da bi za njega dali četiri itekako kvalitetna igrača, a ako ih Perez bude poslušao onda će odustati od ovakve ponude.

Real inače kao i ostali klubovi ima malih problema zbog finansijske krize koja je uzrokovana virusom Covid19, pa zbog toga traži alternativna rešenja kao što je razmjena igrača umjesto davanja keša za neki transfer.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

YouTalkinToMe
Neka si mi obrisao komentar u kojem sam ti ukazao na gresku i neka si prepravio objavu, a ko ti je kriv kad si nepismen i glup.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi