Ako je neko uplatio pet miliona eura na poraz Zvezde od pet razlike, koliko je zaradio?
PSG i Crvena zvezda se suočavaju s teškim optužbama o namještenom meču koji je 3. oktobra odigran u Parizu, a koliko je (možda) neko zaradio ako je već uplatio pet miliona eura na datu okladu?

Istraga u Francuskoj

Ako je neko uplatio pet miliona eura na poraz Zvezde od pet razlike, koliko je zaradio?

E. Škorić

Dakle, to ste vjerovatno već i čuli, sumnja se da je meč PSG-a i Crvene zvezde u Ligi prvaka namješten.

Veliku lavinu pokrenuo je novinar L'Equipa koji tvrdi da je jedan od dužnosnika Zvezde uplatio pet miliona eura na okladu da će Zvezda biti poražena s pet golova razlike.

Crveno-bijeli su 3. oktobra izgubili sa 6:1 od PSG-a, pa u slučaju da je zaista neko taj novac uplatio na spomenutu okladu, onda je sada izuzetno bogat čovjek, mada je očigledno to bio i prije same navodne uplate.

Svjetske kladionice su na pobjedu PSG-a od pet razlike davale kvote od 6.25 do 6.76, pa je onda na uplatu pet miliona eura isplaćeno preko 30 miliona.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ovaj slučaj se istražuje, oba kluba su se oglasila s tvrdnjom da nemaju veze s namještanjem, ali moramo da sačekamo da se istraga okonča.

Top Komentari

Bosnian King
Jebo vam zvjezda mater vise, taman se opustim citam sport I vazda serete ovde.
29 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi