Ako je suditi po objavama, Pjaniću je Barca u drugom planu

Kako je Mire proveo dan?

Ako je suditi po objavama, Pjaniću je Barca u drugom planu

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić uživa u nedjelji popodne dok je još uvijek u žiži jednog od najvećih ovosezonskih transfera. 

Pitanje je sata kada će popularni Mire i zvanično postati fudbaler Barcelone, ali kod njega se ne osjeti nervoza po tom pitanju, ako je suditi barem po onome što možemo vidjeti na Instagramu.

Standardni član prve postave Juventusa u prvom dijelu dana uživao je u torinskom suncu skupa sa sinom Edinom, dok je drugi dio dana iskoristio za trening u teretani.

Podsjetimo, italijanski mediji javili su nešto ranije u toku dana da su Pjanić i Arthur Melo danas u Torinu obavili ljekarske preglede povodom prelazaka u Barcelonu odnosno Juventus.

Nešto kasnije objavljeno je i da je Arthur potpisao ugovor sa Starom damom, ali zvaničnih saopštenja još uvijek nema. Ukoliko ih ne bude do kraja dana onda ih treba očekivati već sutra.

Juventus će u Barcelonu poslati Pjanića i 10 miliona eura jer se vrijednost Mirea procjenjuje na 60 miliona što je za baš toih 10 miliona manje od vrijednosti koja je procjenjena za Arthura.

Pjanić je u Juventus stigao u ljeto 2016. godine i s klubom osvojio tri Scudetta kao i dva Kupa Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Spreman je on za Barcu bio ima 5 godina. Zato se nema sta sikirati. Legenda nasa
16 1
Shik
Mire sretno princu nas: Samo se plasim svega i svacega. Mesi je dirigent cjelog orkestra na terenu. Ako njega pronades loptama na terenu. Pronasao si i sebe u Barseloni. Ako njemu legnes, bit ces gospodar prstenova.Sretnoooo.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi