Ako Milojević ode, zvučno ime preuzima Crvenu zvezdu
EPA

Spremaju se promjene u beogradskom timu

Ako Milojević ode, zvučno ime preuzima Crvenu zvezdu

U susjedstvu se kao grom iz vedra neba pojavila informacija da bi Vladan Milojević mogao napustiti Crvenu zvezdu.

Iako ima važeći ugovor do 2020. godine, čelnici kluba s Marakane spremni su izaći u susret Milojeviću zbog svega što je za crveno-bijele uradio u proteklom periodu, a kao naredna stanica u karijeri pominje se Kina.

Realno je očekivati da iskusni stručnjak unovči dobre rezultate koje je ostvario s Crvenom zvezdom, a svoju karijeru bi trebao nastaviti na klupi Guangzhoua, gdje bi trebao naslijediti legendarnog Dragana Stojkovića kojem u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje.

U slučaju takvog scenarija u Crvenoj zvezdi, čini se, imaju već spremno rješenje i ono se zove - Siniša Mihajlović.

Tu informaciju prvi je plasirao srbijanski Kurir, koji navodi kako Mihajlović ne bi imao prepreka da preuzme Beograđane po završetku sezone, jer mu tada ističe ugovor s Bolognom, a vrijeme će pokazati koliko je ova opcija zapravo realna.

Treba podsjetiti da je Mihajlović u prošlosti s velikim uspjehom nosio dres Crvene zvezde, a u više navrata je i naglašavao da bi jednog dana volio preuzeti klub iz Ljutice Bogdana.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Mihajlović je u srbijanskom fudbalu posljednji put radio od 2012. do 2013. godine, doduše kao selektor, a još je, između ostalog, vodio Torino, Milan, Sampdoriju, Fiorentinu, Cataniju...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi