Ako Vlahović dođe u Juventus zna se i gdje ide Alvaro Morata

Vjerovatno će napustiti Staru damu

Ako Vlahović dođe u Juventus zna se i gdje ide Alvaro Morata

E. Čaušević

Alvaro Morata je početkom januara bio na meti Barcelone, ali tada je Juventus odbio da pusti španskog napadača.

Ovaj 29-godišnji napadač nalazi se u Juventusu na posudbi iz Atletico Madrida, ali je Barcelona nudila Staroj dami da postignu dogovor jer su pokazali veliki interes za dovođenje Morate.

Navodno, i španski napadač bio je itekako "zagrijan" da karijeru nastavi u Barceloni, ali je na kraju Juventus odbio mogućnost da ga pusti.

No, čini se da su se stvari sada znatno promijenile i više nije tako nemoguće da Morata napusti Juventus do kraja januarskog prelaznog roka.

Juve je veoma blizu dovođenja Dušana Vlahovića iz Fiorentine za 67 miliona eura, a dolaskom srbijanskog napadača jasno je da će Morata biti višak u napadu kluba iz Torina.

Zbog toga su se ponovo pojavile špekulacije da bi Morata mogao da napusti Juve i navodno Barcelona strpljivo čeka da se otvori šansa da dovedu u svoje redove nekadašnjeg napadača Reala i Atletico Madrida.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mundo Deportivo je objavio da bi Xavi itekako volio da u ekipi ima Moratu, te je on postao sada glavna meta Barcelone.

Moratin agent Juanma Lopez već se nalazi u Torinu gdje pregovara s čelnicima Juventusa, a španski napadač nema previše izbora ukoliko želi da ide jer je Barcelona pokazala jedini konkretan interes za njega.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1613662710
Kako ovako los igrac uvijek nadje dobar klub kako?
6 0
user1614932756
Ovaj ga zna zabit nekad onako reko bi ti to je napadac top 3 na svijetu,al vecinom 80 posto slucajeva fula ciste sanse dribla ko moja baba
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi