Vlahović na izlaznim vratima Fiorentine, odala ga jedna stvar na Instagramu

Ide u Juventus?

Vlahović na izlaznim vratima Fiorentine, odala ga jedna stvar na Instagramu

E. Čaušević

Dušan Vlahović će svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u dresu Juventusa.

Srbijanski napadač igra fantastično ove sezone u Fiorentini, te je svojim sjajnim igrama na sebe skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova.

Vlahović se najviše povezivao s prelaskom u Arsenal koji je bio spreman da za njega plati 70 miliona eura, ali je na kraju on poručio čelnicima Fiorentine da ne želi karijeru nastaviti u londonskom klubu.

On je jasno dao do znanja čelnicima kluba da je za njega jedina opcija Juventus, te da se nada da će Fiorentina prihvatiti ponudu Stare dame.

Iako su ga pokušali nagovoriti da ide u Arsenal čini se da nisu uspjeli, a italijanski mediji navode da će u narednim danima Vlahović najvjerovatnije i zvanično potpisati za Juventus.

Također, mnogi su shvatili da je Vlahović iz svog opisa na Instagramu uklonio da igra za Fiorentinu što je samo pojačalo špekulacije oko njegovog odlaska iz Firence.

Opis nije dostupan.

Teško je očekivati da će Juventus moći da plati 70 miliona eura koliko traži Fiorentina, te se očekuje da Stara dama uključi jednog igrača u ovaj dogovor. Juve bi zvaničnu ponudu za Vlahovića trebao poslati u narednim satima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Fabrizio Romano je objavio da bi Vlahovićev dolazak u Juventus mogao značiti da bi Alvaro Morata mogao napustiti klub, te ponovo biti na meti Barcelone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi