Albanski navijač objavom na Facebooku dobio veliko poštovanje

Sve za nacionalni tim

Albanski navijač objavom na Facebooku dobio veliko poštovanje

E. Škorić

Ljubav prema reprezentaciji nema granica, pokazao je to i albanski navijač.

Gerasimos Fetsanin je veliki fanatik kada je nogometna reprezentacija Albanije u pitanju i skoro da nema utakmice koju nije uživo gledao.

Sada je objavio status na Facebooku kako je u pet dana prošao četiri različite zemlje i preko 3500 ilometara, samo kako bi albanskim nogometašima dao podršku.

Putovanje je počelo od Londona 10. oktobra, pa je putovao u Makedoniju, Albaniju, Istanbul, a onda je otišao i u Rumuniju, pa u Moldaviju, Austriju i na kraju se vratio u London.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Putovao je automobilom, avionom, vozom, potrošio hiljade eura za nekoliko dana, ali na kraju je sretan i ponosan što je bio dio svoje reprezentacije koja je, na njegovu žalost, ostala bez šansi da ide na Evropsko prvenstvo poslije poraza u Istanbulu.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Malo pive pio, ****o siptarsko isti bosnjak
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije