Nerealne scene pred vječiti derbi: Partizan ostao bez trenera pred utakmicu, prebačen je u bolnicu
Ovo se rijetko dešava

Nađ imao ozbiljan problem

Nerealne scene pred vječiti derbi: Partizan ostao bez trenera pred utakmicu, prebačen je u bolnicu

Midhat Šljivak

Crvena zvezda od 18 sati dočekuje Partizan u najvećem derbiju srpskog fudbala, a pred sam start ovog meča desila se zaista nerealna scena. Partizan je nakratko ostao bez trenera.

Glavni trener Partizana Igor Duljaj zbog suspenzije ne može voditi crno-bijele u meču s najvećim rivalom Crvenom zvezdom koji se igra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

Njegovu ulogu na klupi je, nakon dosta kontroverzi, preuzeo Albert Nađ. Međutim, neposredno pred utakmicu Nađu je pozlilo i hitno je prebačen u bolnicu.

Srpski mediji tvrde da 49-godišnjak imao problema s bubregom i da mu je hitno ukazana medicinska pomoć.

Ipak, Nađ je ipak uspio stići na utakmicu. On se odmah po završetku pregleda i primljenih injekcija zaputio ka stadionu i sjedit će na klupi u ovom meču.

Oglasi

Sastavi timova pred 173. vječiti derbi izgledaju ovako:

Crvena zvezda: Glazer, Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić, Kanga, Stamenić, Bukari, Hwang, Ivanić, N'Diaye.

Partizan: Krunić, Stojković, Marković, Kovačević, Antić, Castillo, Owusu, Severina, Zahid, Goh, Baždar.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Susret velikih beogradskih rivala počinje od 18 sati, a Partizanu je ovo posljednji voz za ostanak u borbi za titulu i pobjeda je crno-bijelima neophodna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi