Potpuni haos u Beogradu: Osiguranje spašavalo sudije od Igora Duljaja
Veliki protesti trenera Partizana nakon utakmice

Nakon utakmice Partizan - Napredak

Potpuni haos u Beogradu: Osiguranje spašavalo sudije od Igora Duljaja

Midhat Šljivak

FK Partizan napravio ogroman kiks. Crno-bijeli su poraženi od Napretka s 1:0, a nakon meča je nastao pravi haos na terenu.

Trener Partizana Igor Duljaj veoma je nezadovoljan suđenjem Nikole Radakovića u meču protiv Napretka iz Kruševca. Njegov tim je poražen s 1:0, a Duljaj očigledno sudije smatra odgovornim.

Nakon okončanja utakmice Duljaj je krenuo na Radakovića i njegove pomoćnike. Bio je bijesan i spreman da se fizički obračuna sa sudijama.

Osiguranje je spriječilo veće incidente. Sudije su s terena ispraćene s jakom pratnjom, a s tribina su prema njima letjeli brojni predmeti.

Oglasi

Navijači crno-bijelih su uvjereni da je prvenstvo Srbije odavno riješeno. Iako su bili vodeći u dobrom dijelu sezone, nikad nisu vjerovali da mogu doći do titule.

Razlog je najveći rival FK Crvena zvezda. Jasan je stav navijača i igrača crno-bijelih da politika gura crveno-bijele do novog naslova i da se tu ništa ne može učiniti.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Sudije nazivanju slugama Fudbalskog saveza Srbije. I večeras su žestoko protestvovali na svaku odluku i ponovo će biti dosta priče u srpskim medijima.

Partizan je nakon 25 kola ostao na 60 bodova, ali od večeras bi mogli preseliti na drugo mjesto ako Crvena zvezda slavi kod Radničkog u Nišu.

Top Komentari

BogatiDijasporac
Ugledali se na Real Sarajevo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi