Da se ovo desilo u BiH svi bi ismijavali: Mitrović igra u dresu bez broja i prezimena

Srbijanski napadač u centru pažnje

Da se ovo desilo u BiH svi bi ismijavali: Mitrović igra u dresu bez broja i prezimena

E. Ganibegović

Aleksandar Mitrović danas je po prvi put u početnoj postavi Fulhama nakon dugo vremena, ali nije mu sve krenulo baš onako kako je htio.

Fulham u okviru 37. kola engleske Premier lige na svom terenu dočekuje Crystal Palace, a u početnoj postavi našao se Aleksandar Mitrović.

On se nakon suspenzije od osam utakmica vratio u prošlom kolu i postigao gol nakon samo sedam minuta u pobjedi protiv Southamptona.

Danas je konačno ponovo u startnoj postavi svog tima, ali desila se jedna nevjerovatna situacija, tim više što se radi o Premiershipu, najjačoj ligi svijeta.

Naime, današnju utakmicu Aleksandar Mitrović igra bez svog broja 9 i prezimena na leđima.

[twitter]https://twitter.com/AAlabaji/status/1659924991318581249?s=20[/twitter]

Oglasi

Nevjerovatno je da tim poput Fulhama nema rezervni dres, naročito kada se uzme u obzir da igra na domaćem terenu.

Ovakav propust odavno nije zabilježen naročito u najjačim ligama. Da se to desilo u Bosni i Hercegovini vjerovatno bismo čitali naslove kako se to može desiti samo kod nas, ali dešava se i u ligi kakva je engleska.

Inače, nije dobro krenula utakmica po Mitrovića. Izvukao je deblji kraj iz duela s Andersenom i medicinski tim je tuferima morao zaustaviti krvarenje iz nosa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nedugo zatim tražio je i penal nakon jedne sumnjive situacije u kaznenom prostoru Palacea, ali nije ga dobio.

Rezultat je trenutno 0:0 i oba tima mogu opušteno igrati jer ne mogu niti u Evropu niti u Championship. 

Promo

Top Komentari

CeZenicaLik
Ma boli me racku za tipa....koga to interesuje....
1 0
nakopitam
Sprdacina od lige. Ovo vise niko ni ne prati otkako je otisao Ronaldo. Zanimljivija i gledanija arapska liga 10 puta od njih. Zbog toga su poceli igrati bez dresova samo da privuku paznju na sebe
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi