Saudijska Arabija "ostavila trag" na Mitrovića, u hotelu se smijali kada su vidjeli kako se obukao

Izdržao je do kraja

Saudijska Arabija "ostavila trag" na Mitrovića, u hotelu se smijali kada su vidjeli kako se obukao

Endin Čaušević

Aleksandar Mitrović pojavio se jučer na okupljanju reprezentacije Srbije nakon što je stigao iz Saudijske Arabije, a odmah po dolasku u kamp mnogi su vidjeli kakvu "grešku" je napravio napadač Al Hilala.

Reprezentacija Srbije do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo ima još susret protiv Bugarske, ali jasno je da su Orlovi već sada jednom nogom na ovom velikom takmičenju.

Pobjeda ili remi protiv Bugara bi riješio sve dileme, a Srbija se može plasirati i prije ove utakmice u Leskovcu i to u slučaju da Crna Gora ne pobijedi Litvaniju na svom terenu.

Srbija i Bugarska igraju 19. novembra, dok će Crna Gora u Podgorici tri dana kasnije ugostiti Litvaniju i pokušati doći do pobjede, a na kraju bismo u posljednjem kolu grupne faze saznali i ko će na Evropsko prvenstvo.

Orlovi su se okupili jučer i počeli pripreme za naredne mečeve jer će prije okršaja protiv Bugarske ekipa Dragana Stojkovića odigrati i prijateljsku utakmicu protiv Belgije.

Oglasi

Među prvima koji se jučer pojavio na okupljanju selekcije Srbije bio je Aleksandar Mitrović koji je stigao iz Saudijske Arabije, a mnogi su se i nasmijali ovom napadaču kada su vidjeli njegov stajling.

Očito da se Mitrović itekako navikao na klimu u Saudijskoj Arabiji i jučer je u kamp reprezentacije stigao u šorcu i majici kratkih rukava što je sve iznenadilo.

Posebno je hit fotografija na kojoj su pored Mitrovića još Piksi i njegovi pomoćnici koji su u jaknama, dok je Mitrović i dalje bio u šorcu i majici kratkih rukava zbog čega su ga saigrači zadirkivali, ali on nije htio obući jaknu ili trenerku sve dok nije otišao u hotel.

Utakmica između Srbije i Bugarske odigrat će se na stadionu u Leskovcu, ali pred praznim tribinama zbog UEFA-ine kazne. U prvom duelu ovih rivala rezultat je bio 1:1.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Što se tiče Mitrovića on je u sjajnoj formi stigao na okupljanje reprezentacije jer briljira u Al Hilalu. Za saudijski klub je na 17 utakmica zabio čak 17 golova u svim takmičenjima, te je upisao još tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi