Alex Sandro o favoritima za Scudetto, neki su se našli i uvrijeđenim

Koga vidi u borbi za titulu?

Alex Sandro o favoritima za Scudetto, neki su se našli i uvrijeđenim

E. Škorić

Ono što je izjavio Alex Sandro zasigurno se neće dopasti navijačima pojedinih itaijanskih klubova.

Defanzivac Juventusa je govorio o trenutnoj sezoni Serije A i kao glavne kandidate Juventusu u borbi za Scudetto pored Intera i Napolija proglasio Atalantu.

Naravno, trenutno stanje i forma govore da je Atalanta daleko ispred Milana i nekih drugih klubova, ali to se nikako neće dopasti navijačima Rossonera, koji izjavu tumače i kao uvredu.

"Ove godine postoji mnogo jakih momčadi. Vjerujem da će nas Inter, Napoli i Atalanta izazvati do kraja", rekao je Alex Sandro za Sky Sport Italia.

Govorio je 28-godišnjak i o problemima s kojima se suočava Matthijs de Ligt u prvoj sezoni u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moramo mu dati vremena. Ne vidim da se muči. Naprotiv, čini mi se da raste. On je vrlo jak defanzivac", dodao je Sandro.

Sandro je ove sezone odigrao osam mečeva za Juve i upisao je jednu asistenciju, a njegov Juve je vodeći u Seriji A s bodom prednosti u odnosu na Inter.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti