Nevjerovatan početak beogradskog derbija: Čudan gol na samom početku

Crvena zvezda vodi

Nevjerovatan početak beogradskog derbija: Čudan gol na samom početku

M. Šljivak

Crvena zvezda povela je protiv Partizana u 169. beogradskom derbiju. Mrežu Partizana je pogodio argentinski fudbaler Alex Vigo u petoj minuti igre.

Crvena zvezda ulogu favorita protiv velikog rivala Partizana opravdava na samom početku 169. beogradskog derbija.

Crveno-bijeli su poveli već nakon pet minuta igre na stadionu 'Rajko Mitić'. Strijelac je bio Argentinac Alex Vigo.

Argentinski bek pokušao je ubaciti loptu, pred gol, Urošević je dirao loptu glavom i promijenio joj je smjer i to je na kraju bilo kobno za njegov tim.

Putanja lopte prevarila je golmana Partizana Popovića. Završila je u mrežu za erupciju oduševljenja domaćih navijača.

Oglasi


Sastavi timova za večerašnji meč u Beogradu izgledaju ovako:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Mijailović - Bukari, Mitrović, Katai - Pešić. Trener: Miloš Milojević.

PARTIZAN: Popović - Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Belić, Kolorado - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo. Trener: Igor Duljaj.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pred ovaj meč razlika između dva kluba je 13 bodova. Crvena zvezda ima 63, a Partizan 50 bodova.

Eventualnom pobjedom večeras crveno-bijeli bi definitivno riješili pitanje šampiona, ako je uopšte i bilo dileme ko će uzeti trofej.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi