Kapuljače na glavi, motke u rukama - Sprema li se horor nakon beogradskog derbija?
U prošlosti je često znalo biti istinskog haosa na utakmicama Crvene zvezde i Partizana

Užasne scene

Kapuljače na glavi, motke u rukama - Sprema li se horor nakon beogradskog derbija?

M. Šljivak

Crvena zvezda i Partizan večeras na stadionu 'Rajko Mitić' u Beogradu igraju 169. prvenstveni derbi. Posjeta na stadionu manja je od očekivane, ali bilo je onih koji su spremni napraviti haos.

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u 169. vječitom derbiju. Utakmica se igra od 19 sati na stadionu 'Rajko Mitić', a domaći tim je veliki favorit u ovom susretu.

Stravične scene pojavile su se pred beogradski derbi. Snimljena je grupa huligana, navijača Crvene zvezde, koji spremno čekaju za napad.

Oko 20-ak navijača s kapuljačama i maskama na glavi i motkama u rukama spremno čeka haos. Navijači Partizana tvrde da su to navijači Crvene zvezde.

"Cigani čekaju kod Arene. Blok 23", napisali su na društvenim mrežama.

U prošlosti je često znalo biti istinskih horora u sukobima navijača ovih timova. Prijateljstvo ne postoji i uvijek je ovaj meč visokog rizika.

Sastavi timova za večerašnji meč u Beogradu izgledaju ovako:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Rodić - Kanga, Mijailović - Bukari, Mitrović, Katai - Pešić. Trener: Miloš Milojević.

PARTIZAN: Popović - Filipović, Marković, Vujačić, Urošević - Belić, Kolorado - Dijabate, Natho, Menig - Rikardo. Trener: Igor Duljaj.

Top Komentari

nakopitam
Bravo. Samo jako.
2 0
Mostarac94
Tako je, medjusobno se pokoljite
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi