Allegri se vraća u Juventus!
FOTO: EPA

Razgovori obavljeni jutros

Allegri se vraća u Juventus!

Haris Zilić

Massimiliano Allegri ponovo će biti na klupi Juventus.

Allegri je jutros dogovorio uslove sa torinskim klubom i uskoro bi trebalo i zvanično da se objavi saradnja.

Kakno navode italijanski mediji, još je ostalo da se usaglasi da li će Allegri potpisati trogodišnji ugovor ili trogodišnji sa godinom produženja.

Juventus iza sebe ima tešku sezonu, koja se koliko toliko spasila osvajanjem Kupa.

U ligi su jedva izborili plasman u Ligu prvaka više sretno nego spretno i cijela situacija koštala je Andreu Pirla posla.

Oglasi

Navijači su priželjkivali Allegrija nazad, a želja im se ostvarila.

Staru damu na ljeto očekuje i igračka rekonstruckija. Najavljeno je dosta odlazaka, a vidjet ćemo kako će torinski klub izgledati početkom naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Allegri je bio prvi izbor Real Madrida, ali na kraju se odlučio vratiti u klub gdje je bilježio sjajne rezultate i gdje je imao nevjerovatnu podršku navijača.

On bi trebao imati mnogo veću slobodu kada je dovođenje igrača u pitanju i to je ono što je na kraju i prelomilo u izboru novog kluba.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

robija1988
I jos Pjanica dovede i et
5 1
Dzematlija
Elham
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti