Allegri: Napoli će nam ponovo biti najveći rival

Otpisao Romu, Inter...

Allegri: Napoli će nam ponovo biti najveći rival

Massimiliano Allegri govorio je za italijanske medije o konkurentima za osvajanje naslova u Seriji A.

Iako su Roma i Inter u sezonu ušli s ciljem da pokušaju pomrsiti račune Juventusu, sudeći prema dosadašnjem dijelu šampionata Bianconerima će ponovo glavni rival biti ekipa Napolija. 

Upravo se Juventus i Napoli sastaju za vikend, a ishod susreta, prema mišljenju Allegrija, neće utjecati mnogo na borbu za Scudetto.

"Naše utakmice su uvijek komplikovane. Šta god da se dogodi u subotu, još mnogo mečeva se igra poslije toga. Napoli je sjajan tim, a Ancelotti je unio neophodnu mirnoću u njihovoj igri. Oni su definitivno naš najveći rival za titulu", kazao je Allegri, te time praktično otpisao ostale rivale.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Meč između Juventusa i Napolija se, podsjetimo, igra u subotu s početkom u 18:00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
Oni su sami sebe otpisali
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi