Tek saopšteno da Allegri odlazi, a kladionice već odredile favorita za nasljednika

Mijenja ga Conte?

Tek saopšteno da Allegri odlazi, a kladionice već odredile favorita za nasljednika

Italijanski strateg Masimiliano Allegri napustit će Juventus na kraju ove sezone, saopšteno je danas iz kluba.

Kako to obično i biva, kladionice su odmah počele nuditi kvote i imena mogućeg nasljednika.

Obzirom da su kladionice gotovo po pravilu bolje obavještene od bilo koga drugog, treba im vjerovati kada ponude na neko ime najmanju kvotu, a to je u ovom slučaju Antonio Conte.

Na njega je koeficijent 2,50, a drugi favorit, sudeći barem po kladionicama, je Mauricio Pochettino na kojeg je kvota 3,75.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, ranije se u medijima spominjalo ime Didiera Deschampsa, ali čini se da on trenutno nije u glavnoj konkurenciji.

Inače, Conte je vodio Juventus u periodu od 2011. do 2014. godine te je sa Starom damom osvojio tri vezana Scudetta. Kasnije je bio trener reprezentacije Italije i Chelseaja. Bez posla je od prošlog ljeta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi