Allegriju posao i 400 miliona eura za pojačanja
Foto - EPA

Stiže na klupu Newcastlea

Allegriju posao i 400 miliona eura za pojačanja

M. Šljivak

Italijanski stručnjak Massimiliano Allegri trebao bi tokom ljeta postati novi menadžer engleskog Newcastle Uniteda.

Tim sa St. James Parka uskoro će preći u ruke saudijskog princa Mohammeda bin Salmana i braće Rueben, te su najavljena ogromna ulaganja u ekipu.

Prvi koji će doći je italijanski stručnjak Massimiliano Allegri. On je bez posla već godinu dana nakon što je dobio otkaz u Juventusu i čekao je pravu ponudu kako bi se vratio poslu.

Nju je i dočekao. On bi trebao povesti Newcastle prema vrhu engleskog fudbala. Zamijenit će Stevea Brucea na menadžerskoj poziciji, a bogati vlasnici su mu spremili čak 400 miliona eura za pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Novi vlasnici planiraju da Svrake vrate u vrh engleskog fudbala i da se bore za titulu prvaka i u narednim godinama neće štediti novac kako bi došli do tog cilja.

Allegri će imati ogroman novac na raspolaganju za slaganje ekipe koja će napasti vrh Premiershipa i u narednom periodu bismo mogli gledati jedan sasvim novi Newcastle.

Top Komentari

miki30
I kaze da se takmičiš pošteno?? Pa kako se takmičiti kad jedan Newcastle ima mogućnost da potroši 400 mil. Šta onda mogu Manu, City i ostali iz Premierlige?? Sve to zabraniti pa da vidim kako će se nositi sa Bayernom i sličnima
0 2
Mele
U ruke diktatora i krvoloka princa, serem mu se na titulu, taj klub necu gledati dok ga ubica i terorista placa...Protivnike, novinare, opoziciju, aktiviste, sve ih potamani sa svojom gardom ubica..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi