25

Komentari (25)

Muho
Ziljkić je kriv što Sarajevo vode debili i nesposobnjakovići tipa Senijada i prokletog Hudića Rožmana! Njih dvojicu treba pod hitno otjerati motkama sa Koševa ! NAPOLJEEE odmah ! Otjerati sve PRDERANDE, kao i propale Brazilce i Nigrijce sa dvije lijeve! Dovesti Musemića pod hitno i ubaciti djecu da igraju a sve debile rašćerati !To je lijek za Sarajevo!!
kaliopi
Muho beri baje, dovesti Musemica da mu sa istoka hebu mater prvi remi na Kosevu, nek je on nama ziv i zdrav.
Juka1987
Ljudi sve se zna, samo ceka da se obajvi ili sakrije,Ziljkica su provalili da je prodavao tekne za mafiju, i golmana uz sebe imao
user1677490484
Tako je, napokon se pravi red uvodi, dosta su igrači trenere smijenjvali. Puna podrška Rožmanu, ne zna on šta su mafija i mahalaši. Bravo Mirviću. Doći će i rezultati na red aBd.
user1619624678
Smradu jedan brukaš poštene i časne ljude iz Sandžaka. Znaš li ti kako si se sada uvalio. Tebi je sada upitna ne samo karijera nego i sloboda i ko zna sta još.
magistar
Meni izgleda kao izvlakuša i skretanje pažnje sa užasne igre i rezultata
mosaljozemosaplavo
Rozmane ostani, nisi ti kriv.
Manager
Navodno je povezan sa mafijom i ucjenama nekim i prijetnjama Mirvicu i Strucnom Stabu i navodno je odavao formacije oostave i taktike iz svlacionice. Navodno je Kodro trebo biti trener ali mu je Mirza Varesanovic preko nekih mafijasa zaprijetio da ne pristane. Eto..
Hipo
Zovi te me navodno
Ss.ba
Pa zar se ne zove "Eto"? :)
PRESEDAN
Vi stvarno niste normalni,čuj mafija,pa nema veće mafije od Mirvaha,sve je kriminalac iz Slo zakuhao,doveo preko svojih talova igračine zajedno sa onim Štrumpfom,sklonili bolje,da im igraju njihovi,i sasvim normalno da je došlo do nezadovoljstva.
zgembo.popuslic
I ovi igraci su djubrad prava. Cim dodje trener koji trazi disciplinu sto je osnova svega za uspjesan rad odmah ide bojkot igraca jer znaju da je upravi lakse smijenit trenera nego promijenit pola tima. Navikli na shishu i kafanu pa im smeta kad im neko to zabrani. Nije da branim Rozmana jer mislim da nije neki strucnjak al ako je trazio disciplinu od igraca onda mu skidam kapu. Nesto slicno se desilo i Basicu u Zelji pa su mu Kosoric i kompanija okrenuli ledja i bojkotovali ga. Doduse Kosoricu je smetalo sto nije bio u prvih 11 al svejedno, i to je odraz nediscipline pa je okupio pola tima oko sebe da smijene Basica.
Trapatoni
Nemas ti pojma o cemu se ovdje radi, a ja ti nemam zivaca objasnjavati jer opet neces shvatiti!
hz_033
Ziljkicu jadu jadni za sve sto si radio, mislio si nece se saznati, smradu !!!!
user1675926959
Ziljkić je kriv što su zadnje tri godine četvrti hahaha
Manager
Razlog suspenzije?
Juka1987
Prodavao tekme za mafiju, i golmana uz sebe imao
Kakaks
bazaorao
Sve je ovo baš REALno. Bravo Ibričiću Manijače.
BosanacBosnjakBosnjanin
Ziljkic nije nista odigro os septembra
Chwilla
Kako papak Ibricic hoce da svali svu krivnju na Ziljkica.Jest rumeni papanski namazan.
@rm1n
Ne može na Rožmana, zato što ga je doveo. Kod nas u firmama je isto čim ne ide dobro u nekog moraš prst uperiti
darkobodul
Mali je ovo grad ziljkicuuu smradu, sve se sazna
Lukamarinsek
Sta je uradio, nisam u toku
Manager
Zbog cega je suspendovan?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti