Uhvaćena na djelu: Nerealno šta djevojka igrača Bayerna radi na tribini, dok on lije znoj na terenu

Fudbal joj nije prioritet

Uhvaćena na djelu: Nerealno šta djevojka igrača Bayerna radi na tribini, dok on lije znoj na terenu

Admin Čaušević

Ko god igra u Bayernu je fudbalska zvijezda, a automatski i mamac za djevojke. Mnogi iz aktuelnog kadra Bavarca su zauzeti, a ljepše polovine ih redovno prate na mečevima, a posebno na onim najznačajnijim događajima.

Kada se igraju najatraktivniji mečevi na tribinama su među redovnim gostima i partnerice samih aktera na terenu. To je slučaj i sa Bayernom.

Bavarci su prošle sedmice otvorili Ligu prvaka evropskim klasikom protiv Manchester Uniteda i stigli su do pobjede rezultatom 4:3.

Među brojnim djevojkama igrača njemačkog kluba na tribinama jedna je privukla posebnu pažnju, u pitanju je pjevačica Sheyenne.

Sheyenne i Davies su nekoliko mjeseci u vezi

Sheyenne je djevojka Alphonsa Daviesa i jedan detalj sa tog meča je pokazao koliko joj je zapravo fudbal kao sport (ne)bitan.

Oglasi

Naime, dok je dečko na terenu prolijevao znoj s ciljem da donese pobjedu svom timu Sheyenne se na tribinama šminkala.

Svakoj djevojci je jako bitno da lijepo izgleda u bilo kojoj prilici, međutim da se šminka dok traje utakmica baš i nije svakodnevnica.

Za Sheyenne bitnija je šminka od utakmice

Upravo iz tog razloga mnogi su se iznenadili dan nakon okrašaja sa Crvenim đavolima kada su osvanule fotografije Daviesove djevojke.

Ovaj par je u vezi nekoliko mjeseci nakon što je Kanađanin liberijskog porijekla prije duže od godinu i pol raskinuo sa Jordyn Huitemom.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prije nekoliko dana Kingslay Coman je proslavljao svoj rođendan, a posebnu pozivnicu su dobili Davies i njegova djevojka i mora se priznati da je Sheyenne zablistala u crvenoj haljini.

Novopečeni par zablistao prije nekoliko dana

Davies na startu ove sezone igra zaista sjajno, u Bayernu čine sve da produži ugovor, ali odlični lijevi bek bi radije u Real Madrid i to kao slobodan agent.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi