Juve ne želi da plati dodatnih 10 miliona eura za Moratu

Vratiće se u Madrid

Juve ne želi da plati dodatnih 10 miliona eura za Moratu

E. Škorić

Alvaro Morata će se na kraju sezone vratiti u Atletico Madrid.

Iako je u 35 utakmica zabio 16 golova i upisao 12 asistencija, a povrh toga bio je i jedna od rijetkih svijetlih tačaka ove sezone u dresu Juventusa, Alvaro Morata neće ostati u Torinu.

Španski AS je objavio kako Juventus isključuje mogućnost kupnje španskog napdača čija cijena iznosi 45 milionae eura. Italijani su već potrošili 10 miliona eura na posudbu, a za posudbu do 2022. godine morali bi da plate dodatnih 10 miliona.

U Juventusu smatraju da Morata nije potreban i spremni su da ga vrate Atleticu na kraju ove sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nije da Morata ne zadovoljava klupske standarde, jednostavno u ovo vrijeme velike krize Juventus nije u situaciji da posudbe igrača plaća po 10 miliona eura.

Top Komentari

Zgembic
Ubio se za Brke da mu procepi:))))
3 1
Kugla
Eto prilike za Dzeku
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi