"Taj čovjek ne smije više minutu da odigra za reprezentaciju"

Brutalno je bio iskren

"Taj čovjek ne smije više minutu da odigra za reprezentaciju"

S. Grebović

Reprezentacija Španije je u prva dva kola EURA nije uspjela da zabilježi pobjedu.

Španci su jedno od najvećih razočarenja dosadašnjeg dijela Evropskog prvenstva. Furija je u prva dva kola ostvarila dva mršava remija (protiv Švedske 0:0 i protiv Poljske 1:1).

Sinoć je prvak Evrope iz 2012. godine imao prednost protiv Poljske nakon gola Morate, ali je kasnije pogodak Lewandowskog donio jednoj i drugoj reprezentaciji po bod.

Iako je postigao jedini gol za Španiju do sada, Morata je na udaru javnosti na Pirinejskom poluostrvu.

Posebno kritičan bio je "El Chirigita", list čiji je novinar pozvao selektora Luisa Enriquea da se odrekne Morate.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

"Morata ne smije da odigra ni minut više za nacionalni tim. On nije igrač koji inspiriše. Sa svojom igrom čini očeve i sinove da spavaju gledajući ga", stoji u tekstu.

I sam Enrique je pod baražnom paljbom kritika i ukoliko ne ne pobjede Slovačku prolaz dalje će biti samo u domenu teorije.

Top Komentari

Mele
Taj gol je presudio da Spanija ispadne...Nadam se da Slovacka ce uzeti bod bar, ili pobjediti.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi