Amar Dedić na treningu kritikovao saigrača, dobio loptu u noge, a onda su mu se svi smijali u lice

Video mnoge nasmijao

Amar Dedić na treningu kritikovao saigrača, dobio loptu u noge, a onda su mu se svi smijali u lice

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Amar Dedić je među najvećim akvizicijama koje trenutno ima Red Bull Salzburg, a koliko u njega vjeruju u austrijskom klubu dovoljno govori činjenica da je dobio i kapitensku traku. Dedić je i na treninzima pravi lider, ali "dijeljenje lekcija" nekada i ne ide kako je planirao, a video Salzburga na TikToku mnoge je nasmijao.

Dedić je sinoć nastupio sa Salzburgom u Ligi prvaka, ali je nažalost njegov tim doživio poraz na domaćem terenu od Intera sa 1:0 čime je ostao bez šansi da se plasira u nokaut fazu ovog takmičenja.

Salzburgu ostaje sada da se s Benficom bori za treće mjesto koje vodi u Evropsku ligu, te je u dobroj poziciji jer ima tri boda više u odnosu na portugalski klub koji je ove sezone u Ligi prvaka totalno podbacio.

Dedić je i sinoć bio među najboljim na terenu, ali i pokazao zbog čega je kapiten svog tima. Iako ima tek 21 godinu bh. fudbaler je pravi lider na terenu što je demonstirao i u sinoćnjem meču protiv Intera.

Bh. reprezentativac se i na treninzima nametnuo kao lider što trener ovog tima nije mogao da ignoriše, no Dediću ne ide baš uvijek po planu.

Oglasi

Salzburg je objavio na TikToku sjajan video koji je mnoge nasmijao, a upravo je Dedić bio u centru pažnje.

Naime, tokom treninga ekipa je vježbala centaršuteve i završnicu, a Dedić je bio ljut na svog saigrača na suprotnoj strani što nije centrirao loptu po zemlji, te je bio odlučan da mu pokaže kako se to radi.

No, kada je lopta stigla u noge bh. igrača i njegov centaršut je bio veoma loš i ne onakav kako je zamislio zbog čega su mu se saigrači smijali, te ironično dobacivali: "Centriraj po zemlji".

@fcredbullsalzburg

Karma has no mercy. 🙈

♬ original sound - fcredbullsalzburg

I Dedić se nasmijao na sve to jer je shvatio koliko mu se brzo osvetilo što je toliko kritikova saigrače, a Salzburg je video objavio s opisom: "Amar je naučio šta je karma".

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Inače, Dedić je u dosadašnjem dijelu sezone u dresu Salzburga upisao već 19 nastupa u svim takmičenjima, zabio je pet pogodaka i dodao je tri asistencije.

Top Komentari

user1675926959
A ti ko pravi komunjara bi sve svoje negativno sakrio...Pravi si diktatorov sluga .
0 1
antiTrojkas
Ovaj Trojkaski, graDZanski portal je dno dna!Svaki dan sve gori!PRESTANITE PISATI OVAKO ODVRATNE NASLOVE O NASIM NAJBOLJIM MOMCIMA I DJEVOJKAMA BAREM U NASLOVU!Debili komunisticki!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi