18

Komentari (18)

NoSikiriky
Hahahahahahahha pa historija Atletica i Salzburga zajedno nije kao Barcina, dođi lave u GIGANTSKI klub...
hamdi kurtes
Hahahah prikočite malo.
Salt_boy075
Koliko je nasi igraca u proslosti igralo za Barcelonu,Arsenal,Real,Man U,itd...kad samo pomislis 1000 na 1000 clanaka o Pjanicu,Dzeki itd...i na kraju svi zavrsise u Madzarskoj,Ruskoj,Poljskoj i Turskoj ligi hahahha!!!
FudbalskiZnalac
hahahahaha ne serite hahahahahsp
Chelsea1
Pa Barca nemoze kupiti Bilbiju a kamoli nemogu drugog
NoSikiriky
Ma ja ba, to ste vi nazovi "intelektualci" i govorili prije godinu a oni dovedu Lewu, Torresa, Koundea, Raphinhu za 50-60 miliona, jelde sirotinja....A isk, ja bi se stidio ovdje nositi nick jadnog Čelzija, jel to ima vlasnika velikan ne može biti sto posto..
user1676286668
Druže Jel Barcelona platila te igrače i koliko su još dužni klubovima za te igrače i koliko ih samo pritišću da smanje plate....to je smiješan klub ako se može nazvat klubom
Chelsea1
Ja znam da tebe pojede sto Chelsea moze dovesti koga hoce
NoSikiriky
Baš me pojede jbt te on, Barca ih guzi gdje stigne, ko vas je pokrao 2018? Eto taj tvoj Čelzi nema na koga istroši pa opet 10 na tabeli hahahahahahahahah, uči se prijatelju šta znači biti usjpejašn i trofejniji klub od nekog "hajmo reći kluba"....
Chelsea1
Kad imate uvijek 12 igraca na terenu, jos se ponosite time, sramota
NoSikiriky
Ko je to majke ti 12 igrač? Pitam se, nađi jednu spornu sitaciju 2018 godine? Ili neku utakmicu osim Čelzija i eto haj PSG-a, nađi i jednu drugu utakmicu a ja se ne sjećam što dovoljno neopravdava to da Čelzi može biti 10. hahahaha, pod ruku sa Brentfordom, i još kad dodamo ko je historijski trofejniji tim znalo bi se, ne bi ti imao ništa više reći.
Chelsea1
Vas su uvijek gurali, rezultati koje ima barca u zadnje vrjeme su cist dokaz da nema vise guranja
NoSikiriky
Da da, samo sanjaj, i ne baacaj više minuse, proziran si ko selotep......
Drakula
Salzburg trlja ruke ali ne kada se spomene barcelona.
nakopitam
Kad nasi “novinara” pisu ovakve tekstove i najavljuju bombe, to znaci da ce momak zavrsiti u nekom rabijesirsporu u Turskoj ili eventualno u Poljskoj
nakopitam
Brucelona gigant hahhhHahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahaha
NoSikiriky
hahahahahaahhaahhaahahhahahahahahahahahahahahhaahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahaahahah i meni majke mi nije jasno kako su giganti hahahahaahah...........................................................................................Osim što su prvi u Španiji..
Ado_GTI
Dobar je igrač, nije što je naš. Klasa nema šta.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.