Amar Mehić pred potpisom za Olimpik

I Olimpik dovodi pojačanja za narednu sezonu

Amar Mehić pred potpisom za Olimpik

E. Škorić

Perspektivni ofanzivni vezni Amar Mehić (18) napustio je redove Zvijezde i njegov novi klub bit će Olimpik.

Kako saznaje SportSport.ba, Mehić je na pragu potpisa za Olimpik i do kraja sedmice postat će član prvoligaša s Otoke.

Radi se o izuzetno talentovanom nogometašu čije vrijeme tek dolazi, a minule sezone je u dresu Zvijezde u svim takmičenjima upisao 30 nastupa i postigao je šest pogodaka uz dvije asistencije.

"Veliko hvala ljudima iz Gradačca, navijačima i svima koji su bili uz mene svo ovo vrijeme. Bilo mi je veliko zadovoljstvo biti dio ove ekipe. Upravi kluba sve najbolje i hvala na svemu", napisao je Mehić prije dva dana na svom Facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olimpiku je drugu godinu zaredom "za dlaku" pobjegla titula i povratak u Premijer ligu, a ovaj tim će i naredne sezone pokušati da se domogne prvog mjesta i da se vrati u društvo najboljih bh. kubova, pa je za očekivati još novih i kvalitetnih igrača na Otoci.

Top Komentari

Fuke
necete vi ici negdje do premijer lige
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi