21

Komentari (21)

zeljo4ever
Tacno, sve sto ne treba zakaci nas. Al nema veze samo hrabro i jako. Sretno
pjanke.sa
Sretno plavi od pitara. Ne volim ovog nadri strucnjaka ali sve skupa kad se skupi na kamaru i mi i oni se borimo za isto. Na stranu sada nas rivalitet. Sretno!
bistrik87
user1582998148
@bistrik87 Zeljo + atalanta = 18 : 5 ups
hzsg
S obzirom da kako kaže šef strucnog štaba "željane" moraju duplo raditi u odnosu na druge, evo rješenja : "Svaki dupli rad se placa, onda neka doticni gospodin udupla svoja potrazivanja prema klubu kojeg navodno voli"
hzsg
Ipak je realnije da TI I TEBI SLICNI TO NISTE U MOGUCNOSTI, A I PSIHIJATRIJSKA KLINIKA NI RJESENJE JER NE PIMAJU COVID PACIJENTE.
papagaj
Samo hrabro plavi, mi to mozemo i moramo
Edin
Opet kuka!!!! Opet demagogija, lafina, gluposti. Mozda je najtrofejniji trener u BiH, ali amater cisti. Nivo najtrofejnijeg trenera Moldavije…..
pjanke.sa
Nemoj vrijedjat Moldaviju eeeeeee
Uranija
Čist primjer kako se skreće sa pravog problema i izbjegavanja istine, zar je teško reći zašto se sve dva puta mora nešto uraditi (žasto se ne kaže ko je kriv za ne odlazak u Europu prošle sezone). U mnogim nebitnim stvarima nemaš dlake na jeziku a kad je u pitanju krivac za uplatnicu prošle sezone onda se ne spominju imena, a zna se ko je kriv.hahahahahaha
Nikoizniceg
Neka ti znaš ko je kriv, o Bože...
nihad78
Igrajte srcem sarajevski plavi!!!!
Rajvosa2019
Brkice mi smo uvijek bili zadnja rupa na sviralu , nista to nije novo. U prvu i ostro po gasu, nemate sta izgubiti - mozete samo dobiti . Nadam se da ovi 10-tak dana bez pravog teninga se moze nekako kompenzirati ? Sretno , odigrajte muski pa sta bude
SonPen1946
Jao mitomana,jos oni krivi za situaciju i jos se nesto zali, i povrh svega toga povede igrace kojima je propisana izolacija !!
Nikoizniceg
Zamisli kada neko kaže nekome iz Želje mitoman. "DIVOVI" nemaju ni scojih prostorija, ni svoga stadiona, historiju su krojili tako što su "oteli" igrače, nastali kao projekt komunističke partije... Ja evo ne znam...
pjanke.sa
De nam nikoizniceg objasni sta si htio reci jer ovo sto si napisao nema veze s mozgom
Uranija
@pjanke.sa poenta i jeste da nema sa mozgom ništa ali zato sa mitomanijom ima itekako...i onda se oni čude zašto su mitomani.... @Nikoizniceg
Nikoizniceg
Dvojici* Uživajte momci na vijestima o Želji :D
Edin
Hoce li povesti onog mesara???? Hahahaha, koji nivo majko moja!!!!!
afanfadila
Ma ti si konj, dabogda peticu fasovali
11plavihsampiona
primitivac prvo ustani pa spomeni najtrofejnijeg BH trenera. Vidi se taj niskokalorični primitivni bordo mozak iz aviona.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.